rozenkwarts

Rozenkwarts voor meer liefde in je leven

Rozenkwarts is een van de meest voorkomende kristalsoorten van de kwarts-familie. Dit kristal komt overal ter wereld voor in granieten stollingsgesteenten. Het kristal kan troebel of doorschijnend zijn. De naam is afgeleid van de roze kleur, die varieert van heel lichtroze tot diep roodachtig roze. Sporen van titanium, ijzer of mangaan zorgen voor de roze kleur. De kleur van rozenkwarts is zeer stabiel en vervaagt niet door hitte of direct zonlicht.

rozenkwarts

Rozenkwarts geeft zachte energie

De zachtroze rozenkwarts is een steen van het hart, een kristal dat staat voor onvoorwaardelijke liefde. Deze steen heeft de zachte vrouwelijke energie van mededogen en vrede, tederheid, genezing en comfort. Rozenkwarts heeft te maken met de hartchakra. Het helpt bij emotionele problemen, angsten en wrokgevoelens. Men zegt dat de steen het hart opnieuw opent voor liefde. Dit geeft een diep gevoel van persoonlijke vervulling en tevredenheid. Daardoor krijg je de mogelijkheid om echt liefde te geven en te ontvangen.

rozenkwarts hart

Gebruik deze edelsteen om liefde aan te trekken of een liefdesrelatie te verbeteren. Zet bijvoorbeeld roze rozen en 2 harten van rozenkwarts op een privé-liefdesaltaar met lichtroze kaarsen. Of zet een foto van jezelf en een geliefde in een hart van kleine rozenkwartskristallen. Leg wat kleine stenen bij je bed om vertrouwen en harmonie te herstellen en onvoorwaardelijke liefde te bevorderen.

Andere manieren om deze steen te gebruiken

Rozenkwarts is een prachtig slaapkristal voor volwassenen en kinderen. Het geeft mooie dromen en voorkomt nachtmerries of nachtelijke paniekaanvallen. Daardoor helpt het ook voor kinderen die bang zijn in het donker.

rozenkwarts ruw

Rozenkwarts heeft een kalmerend en geruststellende energie. Gebruik het bij een trauma of crisis, of zelfs een midlifecrisis. Het versterkt empathie, gevoeligheid en helpt bij de acceptatie van noodzakelijke veranderingen. Het is ook een steen die troost biedt bij verdriet. Echt een steen waar iedereen baat bij kan hebben.

Originally posted 2020-12-16 13:45:54.

Misschien vind je dit ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *